Mila Kunis

17. ledna 2013 v 19:17 | Mrs X |  Herečky
Celé jméno: Milena Markivna Kunis
Výslovnost jména: [Mila Kunys]
Datum narození: 14.8. 1983
Místo narození: Černovice, Sovětský svaz
Znamení: Lev
Výška: 163 cm
Můj názor: Nejvíc se mi asi líbila ve filmu Kamarád taky rád, kde se podle mě konečně projevila jako dobrá herečka.
Biografie: Mila Kunis se narodila v židovské rodině, otec Mark je inženýr, matka Elvira učitelka fyziky a bratr Mike biochemik. V 7 letech se celá rodina odstěhovala do Spojených států, do Los Angeles.
Poprvé se objevila v televizní show " That ´70s Show" ve věku 14 let. Později se objevila ve filmu Gia.
Zahrála si i ve videoklipech své oblíbené rockové skupiny Aerosmith. Mila má dvě barvy očí, což je způsobeno léčbou zeleného zákalu. Jedno je modré a druhé hnědé.
Díky své přirozené kráse a krásným očím se v roce 2002 stala podle časopisu Stuff - 54. sexy ženou světa.
V roce 2002 se objevila v hlavní roli psychopatické vražedkyně v thrilleru Americké psycho 2. V roce 2008 si zahrála ve dvou skvělých filmech, v komedii Kopačky a v akčním filmu Max Payne.

Herecká filmografie:
1995- Make a Wish Molly, Pirani útočí
1996- Nick Freno: Licensed Teacher
1997- Miláčku, zmenšil jsem nás
1998- Gia, Krippendorfův kmen, Milo, Zlatá sedmdesátá
1999- Griffinovi
2001- Holka jako lusk, S dětmi na krku
2002- Americké psycho 2
2004- Tony´n´Tina´s Wedding
2005- Robot Chicken
2007- Výchovný tábor, Stěhování pana McAllistera, Po sexu
2008- Kopačky, May Payne
2009- Extrakt, Tom Cool
2010- Černá labuť, Kniha přežití, Noční rande
2011- Kamarád taky rád
2012- Méďa, Tar
2013- Mocný vládce Oz, Hella and Back, Third Person, Jupiter Ascending





 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co si myslíte o této herečce?

Je úžasná! 40% (28)
Mám jí ráda 14.3% (10)
Docela ujde 17.1% (12)
Neznám ji 12.9% (9)
Nesnáším ji 15.7% (11)

Komentáře

1 Maybelline Maybelline | Web | 17. ledna 2013 v 19:18 | Reagovat

Je úžasná :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama