Liam Hemsworth

11. prosince 2012 v 18:12 | Mrs X |  Herci

Datum narození: 13.1.1990
Místo narození: Melbourne, Victorie, Austrálie
Znamení: Kozoroh
Výška: 191 cm
Můj názor: Liam Hemsworth je skvělý herec. Samozřejmě, že se mi líbí hlavně kvůli jeho vzhledu. Ale taky má velké charisma, kterým mě vždy okouzlí. Ve filmu Poslední píseň byl zatím nejlepší, předvedl zde skvělý herecký výkon.

Biografie: Nadaný herec Liam Hemsworth, pocházející z Austrálie, se narodil 13.1.1990 v Melbourne. Má dva starší bratry, Chrise (hlavní role ve filmu Thor) a Lukea (role v seriálu Neighbours), které se rozhodl následovat. Liam byl od dětství velice oblíbený a svůj vztah s bratry považuje za velice přátelský. V oblibě má také sport, což dokazuje nejen jeho vypracované tělo, ale i záliba v surfingu, kterému se věnuje již od osmi let.
Poprvé se před kamerou objevil v roce 2007, kdy dostal malinkaté role v seriálech HOME AND AWAY a McLEOD'S DAUGHTERS. První větší role přišla s australským seriálem NEIGHBOURS, ve kterém se po boku bratra Lukea objevoval přibližně rok, tedy až do roku 2008. Později přijal roli v australském pořadu pro děti THE ELEPHANT PRINCESS, ve kterém působil rovněž rok. Objevoval se i v seriálu SATISFACTION a zahrál si v britském filmu TRIANGLE. Zahlédnout ho můžete v roli studenta i ve filmu KNOWING s Nicolasem Cagem.
V roce 2009 si Liam měl zahrát v novém filmu Sylvestera Stallonea nazvaném The Expendables, nakonec byla ale jeho postava ze scénáře vyškrtnuta. Truchlit dlouho nemusel, protože brzy poté bylo oznámeno, že si zahraje jednu z hlavních rolí v dramatu THE LAST SONG s Miley Cyrus. Nejmladší z bratrů Hemsworthových si naposledy zahrál ve videoklipu k písni 'When I Look At You' právě od Cyrus. V první polovině roku 2010 byl magazínem Details vyhlášen jako jedním z nejnadanějších hollywoodských herců příští generace. Doufejme, že se nám brzy ukáže v plné parádě.

Herecká filmografie
1985- Neighbours
1988- Home and Away
2001- McLeodovy dcery
2007- Satisfakce
2008- The Elephant Princess
2009- Triangle, Proroctví
2010- Poslední píseň
2012- Expendables: Postradatelní 2, Hunger Games, Love and Honor
2013- Empire State, The Hunger Games: Catching Fire, Paranoia
2014- Arabian Nights






 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co si myslíte o tomto herci?

Je strašně sexy!!! 37.2% (16)
Je to můj oblíbený herec 23.3% (10)
Neznám ho 20.9% (9)
Nelíbí se mi 18.6% (8)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama